Spletni seminar o empatiji in vrednotah

Letošnjo pomlad se bo odvil zanimiv seminar za mladinske delavce.

Vabljeni, da se udeležite spletnega seminarja, na katerem se bomo poglabljali v tematiko empatije in vprašanje, kako skozi mladinsko delo spodbuditi razvoj vrednot. K udeležbi vabimo vse zainteresirane mladinske delavce, učitelje, voditelje skupin, vse, ki delate z mladimi in ki pri svojem delu radi uporabljate neformalne pristope.

Empathy & Values je mednarodni projekt, ki je bil odobren v programu Erasmus+, in je namenjen krepitvi veščin mladinskih delavcev na področju zavedanja o pomenu samorefleksije, razvoja empatije in vrednot.

Seminar naj bi se odvil na Portugalskem, a se bo zaradi epidemioloških razmer preselil v spletno okolje, zaradi česar se ga lahko udeleži več zainteresiranih. Udeležba je brezplačna, potrebna je zgolj prijava, je pa zaželeno, da se v primeru prijave udeležite celotnega seminarja in se aktivno udejstvujete v vseh razpravah.

Kako in kdaj bo seminar potekal?

Termin: april/maj, predvidoma zvečer po 17. uri (točni datumi in ure bodo določeni, ko zberemo podatke o razpoložljivosti vseh udeležencev, saj se vam bomo skušali čimbolj prilagoditi)

Seminar se bo raztezal čez 3 tedne:

> 1. teden: 3 dni po 2–3 ure dnevno
> 2. teden: 3 dni po 2–3 ure dnevno
> 3. teden: 1 ura za zaključno aktivnost

Poleg tega naj udeleženci predvidijo +1 uro na teden za medsebojno komunikacijo v skupini ter manjše naloge, priprave.

Obljubljamo zanimive in navdihujoče pogovore, ki so v tem nenavadnem času še kako potrebni, pestro mednarodno skupino in razgibano izmenjavo mnenj, pogledov, izkušenj!

Del projekta bomo povezali s kulturno dediščino in raziskovali, katere vrednote lahko povlečemo iz starih zgodb, legend, pripovedk.

Seminar bo potekal v angleškem jeziku.

Več o vsebini projekta si preberite tukaj.

PRIJAVE ZBIRAMO DO KONCA MARCA 2021 >>> KLIK DO PRIJAVNICE 

Za več informacij pišite na: nava.vardjan@dobra-pot.si 

Twitter Facebook

Na projekt Naslednji dogodek
   
Prejšnji dogodek