Zaključna delavnica v drugem krogu #MladihMisli

Delavnice #MladeMisli so nas pripeljale na prag pomladi.

Z včerajšnjo delavnico smo zaokrožili naše nekajtedensko druženje. Pregledali smo izdelke, ki smo jih pripravili v zadnjem tednu in ki odražajo vse, kar smo na delavnicah doživeli, se naučili, spoznali.

Z veseljem smo se spominjali pogovorov s starejšimi na Zoomu, poslušanja intervjujev, vseh pogovorov o praznikih in njihovem izvoru, zabavnih iger, s katerimi smo se bolje spoznali in se pred delom sprostili ter se na zabaven način vpeljali v delo posameznega dne. Ničesar ne bi spremenili, imeli smo se super!

Spomnili smo se tudi, kaj se nas je najbolj dotaknilo, kaj novega zdaj vemo o praznikih in kaj bomo odnesli s sabo kot popotnico. Mladi želijo zdaj marsikaj sporočiti tudi svojim vrstnikom, kar bodo storili prek filmčka, ki je že skoraj nared in bo objavljen v naslednjem tednu.

Tako, delavnice #MladeMisli so nas pripeljale na prag pomladi. Poslovili smo se veseli, da smo se spoznali in skupaj preživeli ta čas, in z željo, da se, ko bo pravi čas, spet srečamo v tretjem nizu #MladihMisli.

Imejte lepo pomlad in se vidimo! 

objavljeno: 17. 03. 2021

Twitter Facebook 
Ministrstvo za javno upravo(Aktivnosti izvajamo v okviru projekta Podeželje prihodnosti (angl. Rural Future), ki ga sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za sofinanciranje projektov razvoja in profesionalizacije NVO in prostovoljstva.)