Zapišite spomine

Spomladi bomo organizirali prvo vseslovensko akcijo zapisovanja spominov starejših, v kateri bo svoje spomine ali spomine o sočloveku lahko delil prav vsak. Prijave zanjo zbiramo že zdaj!

Vabljeni, da se priključite akciji zapisovanja spominov kot prostovoljni zapisovalec ali pričevalec. Vse, kar morate narediti, je, da izpolnite >> PRIJAVNICO.

S sodelovanjem boste prispevali k ohranjanju dragocenega ustnega izročila in nam pomagali pri ozaveščanju o pomenu vključevanja starejših.

Kakšne zgodbe bomo beležili?
Zgodbe o življenju, takšnem, kakršno je bilo. Čisto vsakogaršnja zgodba o življenju v preteklosti je zaklad, omejitev ni.

Vsi prijavljeni boste prek delavnice ali individualno obveščeni o podrobnostih pobude, o tem, kdaj in kako bo potekala, naša ekipa pa vam bo seveda z veseljem na voljo za pomoč in podporo.

Če imate dodatna vprašanja o sodelovanju, nam pišite na info@dobra-pot.si, sicer pa se vidimo in slišimo spomladi!

Naj zgodbe naših dedkov in babic ne gredo v pozabo! 

 

 

objavljeno: 09. 11. 2021

Twitter Facebook 
Ministrstvo za javno upravo(Aktivnosti izvajamo v okviru projekta Podeželje prihodnosti (angl. Rural Future), ki ga sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za sofinanciranje projektov razvoja in profesionalizacije NVO in prostovoljstva.)