Sežanski izziv na Prazniku občine Sežana

V našem raziskovalnem izzivu v soboto, 26. avgusta 2023, na praznovanju Praznika občine Sežana se je v soboto pomerilo skupno 11 ekip, od katerih jih je 7 uspešno opravilo čisto vse naloge in si prislužilo lepe nagrade! Nekateri so jih prejeli že ob zaključku dogodka, nekaterim pa jih bomo podelili naknadno. Čestitamo čisto vsem, ki ste zbrali pogum in se lotili izziva! Vemo, da niso bile vse naloge lahke.

Zahvaljujemo se vsem društvom, organizacijam in posameznikom, ki ste našim tekmovalnim ekipam pomagali pri reševanju ugank, jim dajali namige, jih usmerjali, se z njimi fotografirali, zapeli ali zaplesali.  Hvala tudi Občini Sežana za glavno nagrado - družinsko vstopnico za Botanični vrt Sežana - ki smo jo podelili najbolj zaslužni ekipi.

Naša ekipa se je imela na dogodku odlično, za kar gredo zasluge in velika zahvala tudi našim vestnim prostovoljcem - Sheili, Mihi, Mateju in Marku - ki so urno priskočili na pomoč pri organizaciji, da je vse teklo brezhibno.

Objavljamo nekaj utrinkov zaključnega zmagoslavja, ko so ekipe prispele na cilj in prejele nagrade. Kako so se odvijale vmesne aktivnosti na posameznih postajah izziva, pa sledi v kratkem na naših družbenih omrežjih.  Objavljeni bodo tudi drugi nepozabni trenutki iz reševanja Sežanskega izziva, kjer boste lahko videli, kako so se ekipe spopadale z izzivi na posameznih postajah. Ostanite z nami za več vznemirljivega dogajanja!

objavljeno: 26. 08. 2023

Twitter Facebook 
Ministrstvo za javno upravo
 (Aktivnost je podprla Občina Sežana v okviru razpisa Javni razpis za sofinanciranje programov oz. projektov, ki niso predmet drugih javnih razpisov iz proračuna občine Sežana za leto 2023 - sredstva za enkratne finančne pomoči 2023.)
 
 
Ministrstvo za javno upravo(Aktivnosti izvajamo v okviru projekta Dobra pot za prostovoljce, ki ga finančno podpira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj prostovoljskih organizacij.)